Gamle opskrifter fra:"Kogebog for de smaa Huusholdninger." m.m.

Tre Indenlandske Kryderier
Kager:
Skodsbøllerkage
Tragtebakkelser eller Kniplingskage (fra 1862)
Florentinerkage med Æg (fra 1897)
Tilsløret Bondepige, eller Rugbrøds-Charlotte. (fra 1897)
Æblekage som ei Bages (fra 1897)
Munken og Nonnen ( fra 1897)
Sukkerkrandse (fra 1862)
Portoguis-Kager (fra 1897)
Gode Raad (fra forskellige tidspunkter)
Brødtorte (fra 1808)
Krumkager (fra 1862)
Smaakager med Viin (fra 1862)
Prindsessekage (fra 1862)
Jødekage (fra 1862)

Varm mad
Fricadeller (fra 1862)
Stegt Lammehoved (fra 1862)
Indbagt Kjød (fra 1862)





Tilbage til side 1 (oversigten)
kilde:"Sønderjysk kogebog"
1897= "Haandbog for de smaa Hjem paa Landet og i Byerne"
1862= " Anne Marie Mangor's kogebog 13. Udgave" ( 1. udgave fra 1837)
.